through my window

assalamualaikum

huu..dun know how to start tp yg pasti skg ni dgn pale yg srabot,mood swing x tntu hala..slh skit je sng nk down time2 gini..nk blaja x fokus, pdhal cuak exam nk dkt dah, nk wat itu x jadik nk wat  ini pon x kna...haish...klw bley nk bersendrian all the time n  tamo berharapkan org lain..n klw bley ase nk jadik superpower yg mortal..(TT)

so i'm jz watching out through my windows meaninglessly~ 

 I don’t want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it alone

In the blink of an eye, it's just another day
Telling me why, I'll find another way
Got this feeling, got me reeling
I can almost start believing

tetibe aq terfikir sumtin..bley ke kite hidup sndrik walaupon kite rase boleh?mampu nk hadapi semua tanpa moral support from the other?mgkin klw rezeki kite baik Allah kurniakan instinct pd yg bhampiran dgn kite ntok jadi concern ngn keadaan kite,tp what if sbaliknye?mahu terus ego wpun helpless?am i dat kind of person??

I see a spark, it starts a fire
Is this the one worth waiting for?
Thought that I could do it without you
Can’t exist like this anymore

mmetik kata2 blogger http://sayyaff.blogspot.com/: berasa tertekan adalah perkara biasa. Tetapi membiarkan diri tertekan adalah perkara luar biasa yang tak seharusnya dibiasakan. Saya tak rela membiarkan diri yang dicintai ini bergelumang dalam ketakutan dan kekalutan emosi yang saya sifatkan sebagai pembunuh senyap kekuatan diri.

dush..amik sbijik..hee..so jln yg terbaik kte ask for help terutama yg Maha Kuasa to overcome any probs n of coz org kt skliling kite sbb "Di mana ada masalah, di situ tersembunyi penyelesaiannya. Di mana ada penyelesaian, di situ timbulnya masalah.Jadi, berdepanlah dengan masalah bagaikan anda seorang perwira sejati. Usah gentar dengan masalah. Kelak inshAllah, masalah yang akan gentar dengan anda.~"


Now there’s me and you, you and me
We are not alone and we are together
Through my window I can see
Our wildest dreams could be so real

mmetik kata2 blogger itu lg :  You are what you think. Andai anda fikir anda seorang yang bermasalah, ya! Anda memang seorang yang bermasalah! Tetapi, andai anda fikir anda seorang penyelesai masalah, anda telah pun berjaya menyelesaikan masalah yang paling sukar untuk diselesaikan kebanyakan orang yang dihimpit masalah, iaitu; keinginan berfikir sebagai seorang penyelesai masalah.

ase cam ssh nk aplikasikan ,tp..blom cube blom tahu..chaiyo bazz!!

p/s: now i'm watching through my window again dgn new perspektif:alaalaa..kiutnye iklan ni..(^.~)v

2 comments:

Misz SeroJa said...

so..usir jauh3 mood swing ko 2..
aku pon kalo dtng mood swing aku..
sume bnda pon x ley wat..
neway gudluck 4 ur final..;p

Bazzstary said...

ngee..alhamdulillah ok dah
tp yg pasti ble mood swing 1 bnda je ley wat ngn sng iaitu:

MAKAN!!haha

btw,tenkiu2 4 supporting me
thats what bazzfren are for kan?