rumput yang cantik






credit pd incik alan, kerana share video ni..asalnye mmg vdeo pbualan cikgu ngn anak murid tp bile da masuk soalan kasih syg tu,aq kompius skit..ade ke anak murid nak tnye camtuh ea? x brani kut ngan aq.haha.. cam ade hidden meaning je mamat ni

papepon..aq stuju ngn kate2 cikgu tersebut..kite kna menghargai snanye
lg 1,dalam pada kite demand sgt nak carik yang terbaik..cube tgk diri sndrik?
eg: yg lelaki nk yg cantik, pandai masak,pandai ngemas,abes awk pandai jadik imam x?

ksimpulannya..kite juga perlu baiki diri..gpun kalau memilih sgt..takut yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran=)

jadik..selamat pengantin baru buat kwn skolah kami: Ya hartono n Fida..tahniah kerana dah pilih rumput yang paling cantik..smoga bkekalan hingga akhir hayat


psst: sonok g kendurik kawen kawan2..sbb dpt jumpe kawan2 lame..stakat ni aq x pnh miss lg pergi yg djemput..so sesape nk kwen jgn lupe jemputla yerp?insyaallah diusahakan ntok datang=P



10 comments:

Misz SeroJa said...

wah!!
nanti aku kawen aku jemput kau okeh..
xpe bazz..
ko pegi3 tuh amik berkat tuh..
pasni mana taw turn kau..hehe

neway kita sebagai perempuan mesti nak lelaki yang terima kita seadanya..tapi susah kan nak jumpa..
kalo dah jumpa pon kita masih nak mencari yang terbaik...

mungkin jalan penyelesaiannya terima seadanya jika sudah sayang..=)

Anez said...

cerita rumputt~~!! suka! :p

diba said...

wah..cik bazz kawin nnt..ak dtg..hee

Atikah Azmidi said...

i like diz video..!!

Bazz Rianne said...

syg:amboi..siapa cikgu siapa nk murid ni?

siap wat konklusi dah..ade kena mengena ke?lalala~

Bazz Rianne said...

anez: aq trus tringat lagu pengakap
"rumput yang ijau,hei!"
suka!!

Bazz Rianne said...

diva: umah aq ko da smpai kan?
ko laa kwen cpt,
aq x pnh smpi uma ko lg ni..

Bazz Rianne said...

atikah: sweet kn?
feel free to dload~

Misz SeroJa said...

hahaha
no comment..=)

Bazz Rianne said...

well..artist kan?mmg cmtuh jwbnye yer?

papepon samat mencari rumput yang cantik

mudahan dimudahkan~