alam baru

assalamualaikum

juz a short entry. aktiviti cuti sekolah kali ini ialah annual homestay di perak. dah dekat sebulan gak la aq bertapa bg mendalami lg ilmu kemahiran hidup dan ekonomi rumah tangga sebagai persediaan ke "alam baru" kelak.cecewah

dan alang-alang da dok kampung ni,alhamdulillah berpeluang meraikan majlis mad & sya yang melangkah ke "alam baru" kat ip0h baru-baru ni.diorang ni merupakan kawan semaktab kami.perkahwinan dorg ni unik sebab menggabungkan negeri sebelah barat dan negeri sebelah timur. di samping tu, seronok sebab dapat jumpe kawan-kawan senanye.jadik,di kesempatan ini,saya nak ucapkan selamat pengantin baru buat senior-senior,sebaya-sebaya, dan junior-junior yang dah melangkah ke "alam baru".

sebaya-sebaya yang dah masuk "alam baru". yang tgh2 je.yang lain-lain akan menyusul kemudian kan?insyaallah=)

muke orang yang suke meraikan "alam baru" kawan-kawan

psst: alam baru = kenduri kawen. jadik, sape lg yang suke g kenduri kawen?kenapa? Answer here. (mode teruja nak merasmikan formspring ni.,anda tanya saya jawab,tp sukati sayalah cane nak jawab kan?hee)