cinta antara benua

salam

baik, arini bazz rianne akan membincangkan topik tentang cinta iaitu cinta antara benua. cinta ini juga dikenali sbg cinta jarak jauh yang bermaksud pasangan yang bercinta secara jarak jauh maka jarang berjumpa dan ssh nk jumpa.sama macam Pengajian Jarak Jauh, medium perhubungan adelah melalui surat,emel, tepon, n messenger. perkara paling asas ntok mngekalkan cinta antara benua ialah kepercayaan dan kesetiaan. ececeh mcm la pandai sgt bab-bab ni.haha

actually, baru je lepas layan lagu cinta antara benua.citer ni kalau x salah masa kite sekolah rendah kot, tayang time petang-petang. siyes, aq tak brape nak engt cite ni caner, sebab masa tu aq anggap cite ni adelah cite emak-emak je,anak-anak g main jejauh. tetambah citer mohd noor kadir lagi la tak faham sgt sbb byk nau konfliknyer kan?kalau tengok pon,aq ase sbb kami nyibuk nak tumpang makan goreng pisang cicah teh o time minum petang.haha. tp apepun, lagu ni mmg sedap. x cayer? gi laa google lirik die tengok.


giler lame cite ni kan? video tahap pakai basic movie maker je ni

camner ea orang bercinta jarak jauh ni? cane dorg jaga bagi bertahan lame ea? susah kot yelah,sorang kat benua sini, sorang kat benua sana. sah-sah susah nak berjumpa dan payah la lau masing-masing curiga mencurigai kan? tp bile tgk ade kawan-kawan yang masih berjaya mempertahankan hingga nak ke jenjang pelamin maka,personally aq rase cinta antara benua mmg sweet.tol x?

psstt: "org dulu-dulu kata; x dapat jumpe orangnya, tgk bumbung rumah pon jadi lah..org skrg ni kata; x dpt tgk orangnyer tgk tayar pon jadilah..cinta antara benua la katakan..hee"


mode: dalam ati ade pokok bunga ungu sbb telah hangout dengan peminat lavender dan violet .

tanx so much gurlz! muaah!


4 comments:

Atikah Azmidi said...

pOkok bunga ungu yg harum... hehee.. next time jupe ag k

BazzRianne said...

insyaallah..

nt g cari glade lvender kay?slmt bercuti

nurhazDV said...

mana pencinta nya...??

BazzRianne said...

pencintanya kat benua lain. cintanya je yg sampai. orgnye x sampai2. huu