anda ada syndrome apa?

salam


dalam pada nak melawan syndrome malas nak wat proposal Action Research @ kajian tindakan time-time cuti sekolah ini, syndrome atas line (online) seperti facebooking, twittering, blogwalking n youtubing tetap menguasai diri. hehe. bkn ape, sambil-sambil wat literatur review tuh banyak gak tulisan-tulisan blogger yang menarik minat dan perhatian aq supaya neuron-neuron kite ni laju berfikir dgn isu-isu yang diutarakan mereka dan peka dengan isu semasa.

dan terbaru syndrome V-Log pulak melanda.

V-log ni ala-ala blog gak la..lau blog kite sekadar menyatakan ape yang kite fikirkan melalui tulisan kt blog kan tp melalui v-log lak, we are free to speak up through your on video. aq ase mesti ramai org da kenal dah pon dengan maria elena, inianwarhadi dan matLuthfi90..korang ley terjah mereka ni dan ramai lg kat youtube nun oke? dorang ni sgt petah bercakap.in english lak tu kan cam air je..dan sgt kaya dengan unsur kecindan yg menggelikan hati tp still idea dan point2 mereka tuh siyes la ley wat batu cincin..sebagai bakal guru aq mmg nak absorb skill-skill dorg tuh. mmg layan la..

dan aq ase banyak-banyak video, yang paling lekat kat kepala aq is video cik akak maria elena ni..pasal satu syndrome ni. sgt dekat dgn kite snanye sbb kite surrounded by girls kan? korg tgk laa sendiri pasal apa..siyes nk gelak sbb ade symptom-symptom syndrome seperti yang disebutkan.

checkitout:



tol x kate beliau? mgkin ade yang betul ade yang tidak.maka sile la share kalau korg rase ksian ngn lelaki di sekeliling anda spy mereka lbih memahami diri dan keadaan anda=P

pssst: tibe-tibe ase ksian kat abah sbb terpaksa handle 4 org yg berbeza kt rumah yg mnghadapi syndrome ni.. sorry abah.haha


7 comments:

Misz SeroJa said...

aku x bukak pon youtube kau atas ney..
nanti tenet laju la br bukak..
amboi!!
syndrom malas ek..
ish2..
nak kena ney..;p

BazzRianne said...

laa..bukak la tuh yg main point nyer

norassiqinbadri said...

syndrom nak balik umah..
huhu..

norassiqinbadri said...

yong nak gak yang macam iqa2!!!

BazzRianne said...

nk lek? ko jgn balik klw x ade tiket.ha3

norassiqinbadri said...

kejam sungguh!!!
boring duk sini..
nak tukar shah alam leh??
d course marketing tak??
hee

BazzRianne said...

suke suki nk tukar. haha sabar ar tggu kayong posting kat mana dulu.

ko smpan ag kan no ic kayong?ha5