annur edisi-21




salam

alhamdulillah, akhirnya majalah annur edisi 21 telah pun siap dicetak dan kini dah berada dalam tangan dah. alhamdulillah, sgt eksaited dan teruja. sejak penglibatan 2008, personally rasenye, majalah annur kali ini adalah yang terbaik pernah dihasilkan oleh redaksi annur kerana 100% adalah hasil kerja tgn pelajar sendiri dan semua bebas berkarya tetapi masih di dalam pemantauan.boleh dikatakan tiada lagi tanggapan majalah maktab=majalah sekolah.hehe

ANNUR edisi 19 dan edisi 20

Annur edisi 21

dont judge a book by its cover. kt dlm ni mgkin x brape clear,tp dari segi pengurusan, pembikinan, gambar dan warna, printing, kualiti kertas, sumenye maveles! terbaik! dan of kosla grafik die wajar diberi pujian kan? hehe (mentang-mentangla unit grafik kan?=P). tapi hakikatnya tanpa kolaborasi padu ajk teras, dan semua unit data & rekod, unit fotografi, unit wartawan, unit iklan, unit edaran, unit bahasa, dan para penasihat, majalah annur 21 mungkin x dpt direalisasikan dengan jayanya. syabas diucapkan pada kesemua team redaks yg telah bertungkus lumus.


smart kan team redaks?


dan terima kasih juga buat unit editor bahasa, edisi 21, fikky, ziemah, wani, ecah, kirin, dzul yang sgt dedikasi ntok kolum karya dan penulisan ilmiah. walaupun orang selalu skip kolum ni, mudahan sedikit sebanyak kite dapat mengubah stigma orang ramai agar minat membaca dan berkarya dalam bahasa arab, bahasa melayu, dan bahasa inggeris. oh ye dan tak lupe pada incik kingareglove yang sudi menyumbangkan entry beliau untuk dimuatkan dalam majalah annur kali ini. apepun terima kasih buat semua.



terima kasih juga buat kekanda-adinda redaks edisi 19, 20 dan 21 dan specially dalam unit grafik 2008, 2009, 2010 atas tunjuk ajar dan perkongsian idea dan sokongan korang selama bazz berada dalam unit ni. mmg salute dengan kerja-kerja kawan-kawan yang sangat gempak dan berkemahiran. ssh senang, gelak tawa sama-sama, tensyen2 kena marah dengan atasan, sama-sama berjaga tgh mlm nak kejar dateline, semua ni akan terpahat kemas dalam ingatan..


unit grafik 2008-2010

psst: sedih nk ucapkan selamat tinggal Annur,huhu. sekalung terimakasih dan sejuta kemaafan buat team redaks annur, syabas sekali lagi. bagi yang stay,teruskan usaha!! kami menyokong kalian dari belakang.bazzsya!


9 comments:

Kingrareglove said...

trimas kakyong..huhu...hope that helped everyone...trimas kepada semua yg berusaha menjayakan majalah ini....Tahniah kakyong! alhmdulillah.

BazzRianne said...

mkasey gak sbb tolong aritu.lau x sangkut satu page.hehe

alhamdulillah

kowrie said...

ganbatte! haha.. akak juga dah bnyk bantu saya.. papepun,tahniah kpd semua redaksi annur 2010.. anda terbaik dlm sejarah!! chaiyok2!

BazzRianne said...

haha..akak jd pompom girl kt korg je kan?

well penasihat katakan.he3

diba said...

congrate sume tuk annur 2010...pling igt n touchin annur 2009..huk2

BazzRianne said...

tula annur 2009 kita byk struggle sbb 1st time pelajar mendominasi. semua berusaha menginovasi annur 2008 yg dibuat oleh publisher.
alhamdulillah 2010 lak, byk pnambahbaikkan yg x dpt kite wat ms 2009,diba.
kena egt xde yg lame,maka xde la yg baru.ini adalah kjyaan bersama=)

diba said...

yezza btul..just smile;)

BazzRianne said...

huu..tp tula sedihnya dah pencen. nk kekal ssh nk komitmen n of kos ramai lg adik2 jr kite yg talented.

psst..agak2 die pggil kite jadi pengintibiu lg x?haha

BazzRianne said...

mekasey pada yg support n like..jazakallah~