hujan

salam

hoho.arini memang hari hujan sedunia buat aq..dari pagi td hujan dilangit, ptg hujan dimata dan satgi mungkin hujan dihati.sgt mencabar skill pemanduan mental fizikal, dan juga skill pemanduan amatur aq.

bersusah-susah ntok sesuatu yang mudah dan akhirnya menyusahkan aq, sangat berjaya buatkan aq susah hati dan susah kepala otak.

bila dah buat sehabes baik tp dinilai macam sehabes buruk atas kesalahan kecil dan selebihnya kerana kesalahan orang lain yang terpaksa aq galas atas bahu, lantas beri momentum yang teruk pada prestasi aku, benar2 telah berjaya menjadikan aq mangsa keadaan. percayalah,kau dah menang kerana aq tidak akan pernah menyalahkan kau dan mereka tp sebaliknya akan meningkatkan level kritik diri aq sahaja..

yaa..itu mmg kelemahan aq dan kau sangat berjaya buatkan aq rasa seperti loser!

cis!!! hujan lagi!



tp bila aq duduk dalam hujan ni sendirian baru kusedar yang sebenarnya aq dah menang!

aq menang kerana dapat mendekati mereka dgn cara aq, bukan dengan cara kau.aq menang bila aq dapat counter sume ketakutan dan tajamkan kemahiran aku yg tumpul sblm ini.aq mmg menang bila ada mereka yang sentiasa menyokong aq dan mencari konklusi ntok aq tika buntu.

dan... aq menang bile aq ada dia yang sanggup turun ke benua aq.

TERIMA KASEH!!

pssst: buat apa susah,buat apa susah..susah ituuu x ada gunanyaaaa!

Ape je yg susah,hidup bersyariah.. Sunnah itu berganda pahalaaa..
Jgn ambil mudah,malaikat kan sesah.. Susah lagi menuju ke Syurgaaa.. ^^,

lagu motivasi dalam hujan ntok harini..bazzsya bazz!!



4 comments:

Misz SeroJa said...

stay cool dear..
anything wanna to story cari aku kat handset ok..
kalau rasa mahu share la..
moga sentiasa kuat..
chayok!!=)

BazzRianne said...

oke.(TT)

norassiqinbadri said...

mak selalu pesan..
bukan senang untuk senang..
dan bukan susah untuk jadi susah..
all the best dlm tiap ape yang kayong usahakan..
always love you..

BazzRianne said...

eh,bile masa mak pesan yang ni?
mak salu pesan,kite kena salu bersyukur
ba-ra-shim-kaf-waw-ra
hee3..