great teacher


salam

tempoh 12 minggu semakin hampir sampai ke penghujung.

harapan saya cuma mahu menikmati minggu terakhir di sekolah ini dengan gembira dan cuba buat sehabis baik yang bermakna dalam pencapaian hidup saya.

saya tidak mahu jadi guru biasa tp saya mahu jadi great teacher. ya! macam guru-guru saya. kerana mereka adalah great teachers yang pernah mendidik saya suatu ketika dulu. kerana mereka, saya boleh berdiri disini memakai tanda nama seperti mereka. mudahan dpt lahirkan lebih ramai student yang great-great juga. INSYAALLAH.

insyaallah, dengan berkat doa kalian dan dengan izin-Nya.

pstt: sila abaikan jika anda terasa saya sdg membesar dengan sihat!ni gambar lama oke?=P




too fast too furious



vrrrrrrrrrrroooom..hikkkk.(brek sat)

salam =) hahai everybody!
hee..masih dalam mode teruja dpt tgk car racing dpan mata for the first time. LIVE! mmg too fast and too furious la!


aq yg asalnye kena sekolah ganti sbb ade Kem Bestari Solat(KBS) kat skola pg tu, sanggup g skola dulu dan wat surat pelepasan kpd GB SKSS. bajet dpt mintak kua awal la, sbb kol 9 F1 dah start. sekali GB sibuk meeting. menunggulah aq dr pg sambil berKBS. engt dah xder harapan dah sbb masa tu dah nk pukul 12.00. tp alhamdulillah, mmg nak rezeki. kebetulan dorg break jap, masa tula baru dpt sign beliau. kemudian trus merempit balek umah dan gerak ke sepang dgn abah dan adik iqa.



sampai2 je, lg la rase nk bekejar terus ke litar sbb masa tu dah dgr dah bunyi deruman enjin keta2 F1. terlupe terus ase bengang kena bayar paking mahal. mmg mahal weh sbb paking kt situ mmg fixed-price. seumur idop ni la 1st time bayar paking $50. $50 oke? free kalau ade sticker. tp kami hanya dibekalkan dengan 3 tiket free aje, sumbangan tmpt keje abah. terpaksala tgglkan mak yagn nak g kenduri kawen. kalau x, xde kejenya nk g, ye x? haha. kami sempat survey kt ticket counter,katanya main stand harga $1000. sengkek2 punye tempat pun $100 gak kot. taperlah nk merasa punya pasalkan? redah. pastu nk g ke entrance yg ditetapkan,sgtlah jauh. nasiblah ade perkhidmatan shuttle. agak jenuh lah klw nk jalan kaki dr tmpt ktowg parking.




sampai2 kami terus cari port dan snap few pic. ms ni rase sgt jeles pade pengguna-pengguna SLR. ley teropong panjang giler sbb kalau zoom pon secoet, je kereta2 tersebut.tp tak tipu isau gak kot2 jadik cam lam cte final destination tu kan.haha. tp dari segi keselamatan insyaallah terjamin la. polis n rescue ranger ade dimana-mana, tambahan plak ade 3 lapis pagar.




mmg pengalaman menarik dpt tgk LIVE. bunyi jgn ckp la..nak pecah telinga kalau x tahan. sgt laju! siap ade berlanggar lg. nak tgkp gamba keta tu pon byk tlepas.nasib ley dlete2. kalau pakai kodak dah lame abes! hehe




dan part yang paling best aq jumpe ni! secara LIVE gak..ni kete faveret aq specially dalam game NFS most wanted. haha lagi semangat la nk khatamkan pasni. pasang woofer kuat-kuat baru ade feeling cam kat litar F1. hehe



vrrroomstt: arini last weh..hujan wat konsert! eh x , ade concert rain bee! jom2 g lg! x dpt g litar sepang g dataran merdeka pon bley.ade skrin besarr punyerr!