borang posting dan kad kawen



salam


fuhh..wpun mggu ni baru mggu pertama pulang ke maktab tp penatnyer... tambah penat bile kau lame atas jalan, berulang alik dr umah ke maktab-maktab ke rumah. otakpun agak penat bile memikirkan ayat ape yang nak dikarang lagi ntok kertas cadangan. ermm.. ms praktikal 3bln aritu kena g skolah 6 hari seminggu pon taper lg. tp da lek maktab nak menyudahkan 4 hari ntok minggu ni pon jenuh.

dan minggu pertama ni juga semua org sibuk-sibuk dah nak isi borang posting. AR x siap lagi tp dah gelabah pikir nak pilih which place to go walhal belum tentu lg destinasi pilihan tu destinasi yang sebenar..macam-macam ragam dan gaya dapat dilihat gara-gara borang posting ni. mana yang dah kawen/nak kawen dah boleh tarik nafas lega dah. sedia berkhidmat di mana-mana. yelah dah secure kan? ade gak alasan yang kuat nk ikut bakal suami/isteri bagai. dan semakin ramai plak yg publish kad kawen kat fesbuk. sume dah queue masuk waiting-list. haii.. ni yang ase nak kawen gak ni..

sile klik untuk tumbesaran

maaflah pada siapa yang rase terkejut or tersentap. bertubi-tubi orang tanya sal benda ni. tak pernah contact pun tanya. tp sebenarnya tak perlu pun nak ase terkejut tu. in fact, aq bukan public figure sampai sume nak kecoh-kecoh pun.kalau kau betul-betul kenal aq, kau pasti tahu siapa nama mak ayah aq dan adik beradik aq. even paling koman pun, kalau tak engt nama pun bley bajet kot yang ini bukan kad kahwen aq sbb adek beradik sume perempuan. haha. jgn isaulaa, ade orang ckp kalaw ada jodoh jauh mana pon tetap jodoh kita.. kebenaran yang ase cam pahit nak telan. *sigh*. jadi untuk pengetahuan semua : sy sekadar pemegang amanah dari cikgu senior di SKSS supaya memanjangkan jemputan kepada cikgu praktikal lain. Alhamdulillah x sia-sia ada fesbuk kan? dapat eratkan silaturrahim. much2 better daripada berkeluh kesah tentang si polan ni dan si polan itu akibatnya putus semua talian persaudaraan gara-gara laman sosial. nauzubillah.

dan oh ye! HAPPY BAZZDAY kakngah..

may Allah bless u..
best x dapat makan kek resepi rasia td? moga kamu terus success dlm bidang kamu.moga jadi anak yang soleh, pelajar cemerlang dan hamba yang terbilang, senyum je macam TU x kira berapa berat dugaan yang datang. bazzsya!
lots of luv dari kakyong.

psst: hm..sy kunci keputusan saya! saya nk ikut suami mak sayala..haha=)



4 comments:

norassiqinbadri said...

suami mak saya2 bukanke encik badri ahmad..abah kita???
huhu
anway thank 4 the wish n kek rahsia kayong2..hehe
thanks tuk adiak2 gak..

norassiqinbadri said...

abah dan emak cdangkan carilah yg dkat skit sbab snang emk n abah dtang mlawat;hidup drantau memang seronok tapi;;;;;;kak yong fikirlah sendiri' BERPISAH DGN KAK NGAH PUN SATU KESEDEHAN YANG TESANGAT PERIT APA LAGI KAK YONG'''

BazzRianne said...

kakngah: ha laa..ikot abah lah dek non..no worries.my pleasure

BazzRianne said...

bondaku cayang: jgn isau mak. tmpt tu belum tentu dpt.. mak doakan jalan kakyong dimudahkan ye? erti hidup kakyong berkat doa drpd mak n abah=)