hidup segan mati tak mahu

salam

wokeh ni adelah entry pertama saya selepas blog ni menyambut hari ulang tahunnya yg kedua pada hari guru yang lepas. Selamat Hari Lahir kepada "blog back to basics" dan Selamat Hari Guru kpd tuan blog dan rakan-rakan blogger

Daisypath Anniversary tickers

yay! since da pon masuk tahun kedua berblogging, banyak gak perubahan positif yang berlaku antaranya semakin rajin berjalan-jalan ke suatu blog ke suatu blog berbanding mengepost entry. haha. perubahan ke tu? pernah rakan bertanya ttg blog ni dan suruh sy promote link kt die tp malas laa, ade gak yg suruh bukak semula shout mix tp tamo laa kerana saya akui saya kurang keterbukaan ntok komen mengomen dgn org yang kurang dikenali dan mengenali sy gpun saya bukan la blogger tegar dan serius sgt.. kewujudan blog ini pon sekadar suka-suka dan mengeratkan rakan-rakan yang sedia ada dalam alam maya. namun bila semakin ramai rakan yang dah tutup blog sy pon da rase kureng smgt skit..tp asenye sesuai benor ler dngan pepatah hidup segan mati tak mahu..hee

tp semangat ntok berblogwalking masih tinggi lg..best kot tgk dan baca apa yang orang lain tulis. basically sy suka blog yang bile kite tengok kite akan cakap "WAW!", " eh yeke?", " ek eleh..", " OMG!" <---hiperbola sgt ni..oke oke skg sy da list down kan bloglist yang boleh dikatakan hari-hari saya usya n harus anda lawati jugak

suggested link
  1. http://blogserius.blogspot.com/
  2. http://sengalman.blogspot.com/
  3. http://goofspotonfilm.blogspot.com/
  4. http://keretamayat.blogspot.com/
  5. http://terfaktab.blogspot.com/
  6. http://bernama.com.my
  7. http://beautifulnara.com
  8. http://hanatrg.blogspot.com/
psst: korang ade link yang best2 gak x?share2

14 comments:

diba said...

wah..beautifulnara msuk list..bnyk ngat blog nk dtgk hari2 cume xsmpt je..he

BazzRianne said...

harusla masuk..time gelong tatawu mende nak buat tu la fungsinye..haha

unguviolet said...

guna background kaki stompy dan rakan2 nye ke yeye???
heeeeeeeeeeeee
`kakngah`

BazzRianne said...

haha bkn tapak kaki stompy la .. yg sbnrnya tapak kaki yeye..apedaa
tp tgk smpi abes, tp tatawu..haha2

norassiqinbadri said...

kira ank beranak la gak si stompy ngan yeye2..apela..

BazzRianne said...

ni pekes komen tader kena mengena ngn entry ni?kayong tny faveret link yg
korg share faveret channel watper?
ha3

ticnube said...

ade rezeki.. sesilap.. blog i pon leh masuk ur list gak erk.. hhahahha heee salam kenal..

Ummu Ajwad said...

salam dear..wah wajah baru na..huhu..cantik! ni i nak kongsi link yg agak mantap gitu..huhu..tapi i sarankan u kena baca blog ni dari mula..supaya tak 'bias'..banyak isu semasa n boleh buka minda kita! plus, u kena open minded..i tiap kali on9 mesti baca blog ni dulu..ni link dia :

http://milosuam.blogspot.com

bazz said...

ticnube: salam kenal gak..mkasey tinggalkan link=)

bazz said...

ummu ajwad: oho mkasey2..ni pon salah satu link yg mesti wat org ckp WAW!hee=)

Misz SeroJa said...

salam..bazzzzzzzzz...aku sukaaaaaaaaa layout baru ney..cool..tetibe teringat kat blog aku..sobs2x..huhu
aku masih menulis tapi x la selaju dulu..tulis perkara penting je..huhu
neway aku selaloo je baca tapi malas nak mengomen..walaupon blog aku dah tutup tapi aku rajin blogwalking dan tidak meninggalkan jejak3ku..hehe
neway selamat ulangtahun ke dua..moga semakin terbuka dan berani meluahkan idea2 yang bernas untuk dijadikan pedoman..gudluck..=)

BazzRianne said...

wasalam..yoooooooo
maceh2..
aah,best kan baca org lain tulis macam2..kdg2 kite nk citer mcm2 tp x sumer ley kluar dan sronok dibaca juga byk ati yg perlu dijaga.. jadi jom la teman aq berjalan-jalan ye?

Deeyaudeen Sabri said...

ehhhh.. ade blog sy.. hehe maceh maceh !!! Keep on blogging k !! :))

BazzRianne said...

@sengalman:samer2..suke blog awak..tiap kali bace mesti ckp.."aah la!"hee