sumenye dah berakhir!




salam


haii sumer! lame gakk aku tak hapdet, ralit dok blogwalking sana-sini. byk blog-blog best n isu semasa yg dapat membuka mata disekeliling kita zaman laa ni..tp aq malas nk bcakap ttg tu dan xde hati nk ulas sume yang kotor, merah kuning biru putih sume-sume tuh..

sebab


semuanya dah berakhir!



saje nak wat set induksi sikit..ngaa..


well, dalam pada kesibukan berinternship di SKSS dan dihujani projek-projek mega yg bakal kami buat di sekolah ini, aku berpeluang ntok menonton satu-satunye movie yg bersekuel panjang berjela iaitu HARRY POTTER. pehh mmg best giler !

kegilaan pada cite ni stat ngan kawan-kawan kt skolah samten dulu la..masa tu form 1..setiap kami ade wat emel buh name potter, granger n weasley, dan siap kumpul novel die lagi..siap ade buku synopsis ngn album plak tu..dr zaman cd ke softcopy.. huish mmg kipas susah mati.

meh tgk apa yang best sgt cte HARRY POTTER specially yg last <----bagi aku la..hehe



1. best sbb kbanyakan plakon-pelakon die x tukar.. terutama yang trio yang utama ni: hermionee, ron dan harry.. sronok tgk transformasi muke sorg-sorg




2. oFF cos la sbb frenship last forever





mane nak carik kawan yg hafal ko ckp ape masa ngigau dalam tido? nmpk sgt die x tdo disebabkan ko=P


sampai dah kucar-kacir pon masih pertahankan kawan baik..no matter what..sgt tacing


3. belakang seorg lelaki msti ade seorang wanita kan?

masa berhingus

masa berjiwa muda

masa dah tua


4. part ni paling best..masa dulu-dulu kite g sekolah same-same kan? mak bapak antakan..

macam kelaka plak bile sok lusa dah beranak-pinak, sekali anak-anak kite sebaya dengan anak-anak kawan kite.

sweet kan?

lg klaka bile sorg-sorg sbijik macam mak bapak diorg masa muda-muda




5. moral of the story:
jgn jadi macam YOU-KNOW-WHO..keje marah, mengamuk..dengki.pastu avada kedavra kt org..rugi!

kerana marah itu perosak jiwa..=P