nando's nando's saya tak sabar


salam ramadhan kareem

jam menunujukkan tepat jam 6. adakah perut anda sudah berkeroncong di petang ramadhan yang ke 13 ni? terlalu banyak list dalam menu berbuka dalam fikiran? banyak sgt makanan kt bazar ramadhan yang angkat tangan macam nak suruh amik die bawak balik ke rumah?




tolonglah bawa saya balik! (take me home!)



sabar. sabar. puasa kan menuntut kita menahan lapar dan dahaga serta nafsu segala.


sila tampar-tampar perut anda bila tengok set berbuka nando's ini..hihi



tanx a lot pada anakanda diba dan ayahandanya kerana sudi berbuka puasa bersama semalam. rase macam skuad ronda-ronda kuala lumpur pun ade. eh ke Kl gangster lg sesuai??kehkeh. dan mungkin esok adekah rezeki lagi kita nak berbuka lg? chillis mungkin? tapi bersedialah pada sesiapa yang tak makan pedas tu yer? hehe.


jadi lagu ni saya tujukan buat kalian sekeluarga dengan ucapan selamat berbuka bagi yang puasa. kalaw x puasa pun buat-buat la puasa=P



psst: sile tukar lirik nano jadi nando's dengan bayangkan ayam bergolek-golek. takper ni bukannya rancangan jangan lupa lirik pon.haha


8 comments:

diba said...

aha,,part lagu tu xleh blah..wujud ke nandos nyr lagu..btw thnxs gk ayhanda n bonda;)

BazzRianne said...

eh wujudd..kan aq da nyanyi live td..haha.

bagus anakanda,nt bwk bonda n ayahanda turun Kl tgk kawasan lg ye?

diba said...

yup,,nseb bek xdr gegula nyr tu..haha leh je next tyme kl area mne plak..haaa (gaya cm expert jlan;p)

BazzRianne said...

taper, GPS manusia dan kompas masyarakat kan ade?
hehe

Misz SeroJa said...

nandos x sedap sgt..sosnya masin..hehhe..KR ah sedap..;p

BazzRianne said...

uish.cite aq aritu, sos yg hot tu tumpah dalam pggn,nsb x extra hot..lau x begenang air mata,

dann..haruslaa KR lg sdap..tmbh2 lau ade org blanje..haha

Misz SeroJa said...

wekkkkkkkkk..hehehe

BazzRianne said...

ko nape ade alahan ker?ha3