Kakyong & KL sisters



salam..

alhamdulillah, my life is getting better slpas tragedi2 yang berlaku di awal2 bln september ritu. syukur sgt.. sememangnya Allah adalah sebaik-baik Perancang. skg aq dah kembali tenang dan dah boleh tersenyum kembali..thanks to beloved families, n bazzfrens for your concern n support.

disebabkan dah kembali bertenaga, dan ayahanda baru isytiharkan aku menjadi kakyong maka KAKYONG kawasan KL is back!


tp bknlah bsama gangster pon..ganas nau bunyiknye..kakyong nk turun jenjalan kt Kuala Lumpur wif KL sisters! hehe


1.pavillion - TIKA punyer




lama gak lepak kat dalam ni.. jenjalan, lunch jup..

dan memperkenalkan hot n rolls, BBq chicken..


"alaaaa apam balik je pun"bak kata tika =p



2. farenheit- DIBA punyer



hoo. diba sungguh smangat mengkaji fahrenheit ni. suhu la bagai..=P


tp kami lebih teruja dengan SEPHORA!



3. lot 10 - BAZZ yang punyer



sempat online dalam ni, almaklumlah ade teknologi 4 g

pastu siap ada sofatil  sofa+katil) yg bley landing-landing



5. sungei wang- lowyatt- times square - tak larat nak bgambo dah. tiga-tiga ni kami punye!

last but not least


sampai pyramids of giza, u ollss..haha




 elok plak dah ade frame lak kan?hee

 hee, sorry la korang..kecoh je..macam la orang lain x penah pegi kan tempat-tempat ni pon kan? Sebenanye saje nak try test besarkan gambar.konon nk besarkan smpai x-large tp x muat blog plak.. selama ni gune old editor, aku baru nk try baru..da lama berblog baru tawu macam mana.. haha. nway for my sistas.. maceh byk, sgt having fun ngn korg.. dpat gak la rlease tension kan? nt kite try tmpt lain plak ea?kot la pasni da ada dslr plak kan=P


psst: I am kakyong, tp bkn kakyong yg dlm video tu, itu ganas tol tu.. biasanya org perak pggl anak sulung lelaki YOEP yg pompuan lak YONG kan? jadinya disebabkan campur KL sikit jadik la KAKYONG..=P

6 comments:

diba said...

ahaks..nice outing smlam..puas jlan2..smpi ade org tu lenguh2 kaki.. video awal tu,,haha tergelak plak,,;;p

BazzRianne said...

haha.sakit kaki kot aq..giler jauh perjalanan kite mengkaji bangunan..

haha.vdeo tu saje nk swaikan ngn tajuk entry jenuh gak nak edit bagi kluar pkataan KAKYOng tu. tu pon x dgr sgt.haha

piqapower said...

kakyong mmg gangster!main baling2 ais la pe laa..OH MY GOD!haha =p

BazzRianne said...

tgkla sape ayahandanya!HAHAHAHA

Atikah Azmidi said...

yeeehhhaaa,,,! sonok ngat hang out ngn u all... pasni leh la sape yg ade rase nk tukar profesion... hehee.. ne tau ade nk jd arkitek :-P

BazzRianne said...

ngaa..tanx ya
haha takyahlah tuka profesion,wpun kiter x dpt jadik arkitek,kite lahirkan ajebakal-bakal arkitek+imam muda kat sekolah nt..=)