POSmen dan Posting

salam

selepas setiap hari mengintai abang posmen kot anta surat panggilan, bekepit dengan tepon kot KPm kol, dah macam angau dah. alhamdulillah, akhirnye ade satu berita gembira di penghujung disember 2011.


 POSTING!!






















psst: walaupun ase masih nak cuti, tapi tetap tak sabar juga nak kerja. mohon kawan-kawan doakan yang terbaik ntok aku yer.debar gak nak tawu kat mana bakal dipostingkan..fuuh

nak sambung sem 9 boleh?

salam

cuti sekolah smakin sampai ke penghujung. tahun 2011 pon hampir melabuhkan tirainya. dan paling menyayat ati ialah terpaksa menerima kenyataan,selepas 5 tahun setengah.. yang aku x kan lagi  berulang alik ke bandar baru bangi, naik turun tangga ke kelas, bertegur sapa dengan lecturer  dan berkerut-kerut dengan karenah HEP sambil main nyorok-nyorok dengan pak gad.(TT)

 Allah..baru terasa rindu.  sbelum ni masih x rindu sbb rasa masih dekat ngn maktab sebab fasi-fasi kat kem motivasi kat pangsun sepanjang dua minggu hampir kesemuanya rakan-rakan satu batch di maktab. masih terasa dekat dan sempat menjenguk bangi masa kenduri mirul syahida baru ini.

fasilitator Tahsin Al-Quran Training Centre

tp bile da tamat kem ni. aduyaii rindu sangat dengan abang kakak adik beradik 07..

ustajah pilihan & imam mude

apa khabar kalian agaknye di kampung masing-masing? salunye bile nak hujung-hujung cuti mesti pesan bawak ole-ole dari kampung dan wat makan-makan di minggu pertama.masih bertukar-tukar cerita perihal diri dan keluarga walaupun lecturer di depan! heee. dalam pada tu, masih sempat tengok citer-citer terkini yang didownload secara berjemaah dan bila last minute barulah terkocoh-kocoh siapkan  KKbi. pastu nak exam baru nak sebuk-sebuk potostet nota dan tukar-tukar soalan spot di group.


seriau ase bile fikir kat mane kita semua akan dipostingkan. apepun, ku doakan yang terbaik buat kalian semua. tahniah atas keputusan yang cemerlang. jumpe di raptai sidang 1, mac nanti.insya Allah.


PPISMP 1.07- PISMP 8.07
berdiri: Mukhlis, Hafizul, Azuan, Seli, Joe, Hafiy, Fadhli
duduk sepah2:  kak Syuk, kak Ros, Rah, Sarah, Mira, Kak Baie, Kak Linda, Leha, Kak siah, Atip. Yan, Ain, Munirah, Bazz, Najmi


pssst: sedihnye bile mengenangkan kite takkan memulakan sem baru lagi dah,,huu nk sambung sem 9, tp x nk belaja dah, boleh?