nak sambung sem 9 boleh?

salam

cuti sekolah smakin sampai ke penghujung. tahun 2011 pon hampir melabuhkan tirainya. dan paling menyayat ati ialah terpaksa menerima kenyataan,selepas 5 tahun setengah.. yang aku x kan lagi  berulang alik ke bandar baru bangi, naik turun tangga ke kelas, bertegur sapa dengan lecturer  dan berkerut-kerut dengan karenah HEP sambil main nyorok-nyorok dengan pak gad.(TT)

 Allah..baru terasa rindu.  sbelum ni masih x rindu sbb rasa masih dekat ngn maktab sebab fasi-fasi kat kem motivasi kat pangsun sepanjang dua minggu hampir kesemuanya rakan-rakan satu batch di maktab. masih terasa dekat dan sempat menjenguk bangi masa kenduri mirul syahida baru ini.

fasilitator Tahsin Al-Quran Training Centre

tp bile da tamat kem ni. aduyaii rindu sangat dengan abang kakak adik beradik 07..

ustajah pilihan & imam mude

apa khabar kalian agaknye di kampung masing-masing? salunye bile nak hujung-hujung cuti mesti pesan bawak ole-ole dari kampung dan wat makan-makan di minggu pertama.masih bertukar-tukar cerita perihal diri dan keluarga walaupun lecturer di depan! heee. dalam pada tu, masih sempat tengok citer-citer terkini yang didownload secara berjemaah dan bila last minute barulah terkocoh-kocoh siapkan  KKbi. pastu nak exam baru nak sebuk-sebuk potostet nota dan tukar-tukar soalan spot di group.


seriau ase bile fikir kat mane kita semua akan dipostingkan. apepun, ku doakan yang terbaik buat kalian semua. tahniah atas keputusan yang cemerlang. jumpe di raptai sidang 1, mac nanti.insya Allah.


PPISMP 1.07- PISMP 8.07
berdiri: Mukhlis, Hafizul, Azuan, Seli, Joe, Hafiy, Fadhli
duduk sepah2:  kak Syuk, kak Ros, Rah, Sarah, Mira, Kak Baie, Kak Linda, Leha, Kak siah, Atip. Yan, Ain, Munirah, Bazz, Najmi


pssst: sedihnye bile mengenangkan kite takkan memulakan sem baru lagi dah,,huu nk sambung sem 9, tp x nk belaja dah, boleh?



6 comments:

Mohd Afiq bin Mohd Yusof said...

baru tau ade blog...hehe

BazzRianne said...

ngee.bukan blogger tegar pon.

psst baru taw ko ade blog baru,nt aq follow=)

nadia mustafa said...

kite sedih bc post ni..dgr lagu bcground lagi sayu..huhu..plus ngan gambr ritu..huhu..rindu jgk nak blk mktb tp x nak ad pondok gad n blaja..nak sembang n bt jamuan stiap hari..hee~~rah

Bazzstary said...

BTUL TU nadia! pastu rombongan ngn tngkp2 gambar dan makan lagi.yay!

Guru Besar said...

Huhu, sedihnye ayat. 5 tahun memang lama. Bergaduh, masam muka, happy, gelak sama2, manis sangat kenangan kite kan. Ni rindu kat kawan2 :(. Nanti panjang umur kte jumpe lagi.

Bazzstary said...

eh ade ke masam muke gaduh2 tu kak ros?asenye setakat gaduh2 antara kumpulan cabai betik angur je kut..haha i miss all of u