sekolah kamek

assalamualaikum

ok2, since ade yang dah bising suruh citer pasal sekolah, arini saya akan bercerita tentang sekolah kamek. aah, bertuah giler first posting dah ade sekolah sendiri: SK Bazz Hilir, Kuching. hik3 seriously?



aok, sk bazz hilir = Sk Tabuan Hilir


tapi kat sini dah takde orang panggil bazz dah,sedih ..susah mena sidaknya mauk nungga nama norbazriana tek. alih-alih penuh timetable kelas PAI Tahun 1 dan Tahun 3 dengan initial nama rina..huu what to do? rinduu bazz yang taff itu. but welcome back my childhood's petname. haha

papepun sekolah ni mmg nyaman. nyaman tu masudnye best! mmg environment friendly. dan yang paling best pagi-pagi, kol 6.20 dah bergerak ke sekolah ntok sampai sebelum pukul 7. kalau kt smnnjung time-time tu baru nak gerak kot, ke lg lambat? hihi  dan nak sampai sekolah kena lalu 9 bulatan. hambik nak lari sangat dari bulatan kan?hehe

semerah langit samarahan. shoot dr seat co-pilot

hmm..merantau tempat orang, buatkan kita belajar banyak benda. salah satunye aq tengah kumpul vocab bahasa sarawak ..hari-hari praktis supaya nanti boleh cakap dengan fasih dan lancar. walaupun kadang-kadang kena bahan dengan cikgu senior,,sian kat aku xder orang bekap.almaklumlah cikgu paling bongsu kat sekolah.(TT)

nak cter sal sekolah byk-byk pon x tawu nk cter ape sangat sbenarnye..korg tgk je la website skolah aq ni ha..hik3.. sebarang surat menyurat atau delivery bley la dialamatkan kepada:


SK Tabuan Hilir,
Kampung Tabuan Melayu,
93450 Kuching,
Sarawak.




dijamin cepat diambil di pejabat sekolah..hehe



pssttt:  start counting days.. i''m coming home, i'm coming home..tell the worlds i'm coming home<3

No comments: